آموزش های نوین برنامه نویسی و اندروید

آموزش های نوین ترفند های و رازهای مخفی ویندوز و اندروید

آموزش های نوین برنامه نویسی و اندروید

آموزش های نوین ترفند های و رازهای مخفی ویندوز و اندروید

رازهای سری اول

غیرفعال کردن نمایش پنل‌های کناری همان‌طور که می‌دانید ویندوز 8 از دو محیط کلی تشکیل شده است: یکی Metro) Modern UI) و دیگری همان محیط دسکتاپ قدیمی. برای ارتباط بین این دو محیط می‌توان از دو پنل کناری ویندوز 8 به نام‌های Charms Bar و Switcher استفاده کرد. Charms Bar که با قرارگیری نشان‌گر ماوس در بالای سمت راست صفحه نمایش پدیدار می‌شود امکاناتی نظیر جستجو، دسترسی به صفحه‌ی Start و تنظیمات ویندوز را فراهم می‌سازد. همچنین با قرار دادن نشان‌گر ماوس در بالای سمت چپ صفحه نمایش، Switcher پدیدار می‌شود که امکان جابجایی بین برنامه‌های در حال اجرا در دو محیط Modern UI و دسکتاپ را فراهم می‌سازد. در صورتی که علاقه‌ای ندارید با قرارگیری ماوس در بالای سمت راست و چپ صفحه این دو پنل پدیدار شوند در این ترفند به نحوه غیرفعال کردن این قابلیت خواهیم پرداخت. البته همچنان با استفاده از کلیدهای ترکیبی Win+C و Win+Tab امکان‌ دسترسی به این دو پنل وجود دارد. بدین منظور: ابتدا (ترفندستان) کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید تا پنجره‌ی Run باز شود. در محیط Run عبارت regedit را وارد نموده و Enter را بزنید تا ویرایش‌گر رجیستری ویندوز باز شود. اکنون در محیط Registry به مسیر زیر بروید: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ImmersiveShellحال بر روی ImmersiveShell راست کلیک کرده و New > Key را انتخاب کنید. نام این کلید جدید را EdgeUI قرار دهید. اکنون در حالی که EdgeUI در حالت انتخاب است، از قسمت دیگر صفحه بر روی فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و New > DWORD (32-bit) Value را انتخاب نمایید. نام این مقدار جدید را DisableCharmsHint قرار دهید. حال بر روی DisableCharmsHint دوبار کلیک کرده و در پنجره‌ی باز شده مقدار Value data را به 1 تغییر داده و OK کنید. با این کار در صورتی که ماوس را به بالای سمت راست صفحه ببرید دیگر Charms Bar نمایان نخواهد شد. در مرحله‌ی بعد مجدد یک DWORD Value ایجاد کرده و نام آن را DisableTLcorner را دهید. سپس مقدار Value data آن را نیز به 1 تغییر دهید. با این کار با بردن نشان‌گر ماوس به بالای سمت چپ صفحه اثری از Switcher هم نمایان نخواهد شد. برای بازگردانی به حالت اولیه نیز کافی است مقدار وارد شده برای هر کدام از DWORD Value را به 0 تغییر دهید.

رازهای سری اول

راهنمای نصب برنامه روی گوشی‌های آندرویدی استفاده روزافزون از گوشی‌های موبایل و افزایش کارایی آن‌ها به وسیله انواع برنامه‌ها و نرم‌افزارها موجب شده است که روز به روز برنامه‌های جدید و مفید از طرف برخی شرکت‌ها برای گوشی‌های موبایل با پلتفرم‌های مختلف تولید شود. کاربران برای اینکه بتوانند از این برنامه‌ها استفاده کنند، باید آن‌ها را روی گوشی خود نصب نمایند. در این مقاله تصمیم داریم نحوه نصب بازی‌ها، نرم‌افزارهای کاربردی و ... را روی گوشی‌های موبایل مبتنی بر آندروید شرح دهیم. از آنجایی‌که سیستم‌عامل آندروید با سایر پلتفرم‎ها تفاوت دارد و اساس عملکرد خود را بر پایه‎ سرویس‎هایی مثل فروشگاه‎های آندروید و گوگل قرار داده است، نحوه دریافت و نصب برنامه‎ها با سایر گوشی‎‏ها متفاوت است. برنامه‎های گوشی‎های آندروید را می‌توانید از یکی از سرویس‌های MARKET و Play Store دریافت کنید. با توجه به اینکه کاربرد این دو سیستم مشابه هم است. برای این مقاله Play Store را مد نظر داریم تا از طریق آن برنامه خود را یافته و نصب نماییم. 1-برای شروع گوشی خود را از حالت قفل خارج کنید و در میان برنامه‌ها و آیکون‎ها به دنبال یک آیکون با برچسب Play Store بگردید و روی آن ضربه بزنید تا باز شود. 2-در سرویسGOOGLE PALY تمام نیازهای کاربران آندرویدی از قبیل افزونه‎ها، نرم‌افزار‎ها، موسیقی، بازی و ... یافت می‌شود. در اینجا به دنبال برنامه مورد نظر خود بگردید. به محض یافتن سرویس برای شما آن را بارگزاری کرده و شما می‎‏توانید در آن نکته‌ها و نظرات کاربران، تعداد مشاهده و دریافت توسط کاربران دیگر همچنین مزایا و نحوه کار و ... را ببینید. 3-در این میان دکمه INSTALL وجود دارد که باید روی آن کلیک نمایید تا پروسه نصب شروع شود. 4-ممکن است نصب این برنامه مدتی طول بکشد ( حدود 2 تا 5 دقیقه) که البته ارتباط زیادی به حجم برنامه دارد. 5-پس از تکمیل این فرآیند برنامه مورد نظر روی گوشی شما نصب شده است و شما می‌توانید آن را در میان سایر برنامه‌ها یافته و شروع به کار کنید. اگر تصمیم داریم یک برنامه را از اینترنت و سایت‌های مربوطه دریافت کنیم و روی سیستم نصب نماییم، باید مراحل زیر را به صورت دستی طی نماییم: 1-نرم‌افزار دلخواه را از روی سایت مربوطه دانلود کنید. 2- توجه داشته باشید که حتماً فرمت و نوع فایل از نوع *.apk باشد. گاهی مدیران سایت‎ها چند فرمت مختلف قرار می‎دهند. گوشی‌های مبتنی بر آندروید فقط از این فرمت پشتیبانی می‎کنند. 3- پس از اینکه فایل را که اغلب دارای فرمت فشرده‌ای است، دانلود نمودیم؛ فایل فشرده شده را باز و فایلی با فرمت apk را یافته و از حالت فشرده خارج می کنیم. 4- پس از این مرحله فایل مورد نظر را به‎وسیله بلوتوث یا USBبه حافظه گوشی منتقل کرده و با یافتن آن در گوشی روی آن ضربه ( اصطلاحاً در گوشی های لمسی tap می زنیم.) 5- پس از این‎ کار برنامه به طور خوکار شروع به نصب می‌شود و می‌توانید به‎راحتی آن را روی گوشی خودتان استفاده کنید.

رازهای سری اول

تنظیمات منوی چارم بسیاری از امکانات پرکاربرد ویندوز را میتوانید از طریق این منو پیدا کنید. از امکاناتی که قبلا در System Tray بودند (مثل تنظیمات صدا، شبکه، و کیبورد) گرفته تا دکمه خاموش کردن سیستم. صفحه تنظیمات Charm علاوه بر موارد ذکرشده ، به کاربر امکان دسترسی به پنجره آشنای Control Panel را برای دسترسی به تنظیمات گوناگون سیستم می‌دهد. اما پیش از آنکه وارد جزئیات کنترل پنل شوید، به پنجره Settings Charm باز گردید و در قسمت پایین کلید Change PC Settings را بیابید. این منو امکانات زیادی را در اختیار کاربر می‌گذارد. تغییر لاک‌اسکرین و تغییر عکس پس‌زمینه صفحه‌ استارت، مدیریت اطلاع‌رسانی‌ها (Notifications) و حریم خصوصی در ویندوز، و معرفی دستگاه‌های جانبی نظیر چاپگر، بخشی از امکانات گزینه Change PC Settings هستند.

رازهای سری اول

ترفند:ویندوز ۸ را زیباتر کنید مهمترین تفاوت ظاهری ویندوز ۸ با نسخه های قبلی ویندوز،منو start در آن است.دیگر خبری از منو start کلاسیک نیست و در عوض دسته ای از کاشی ها که هریک برنامه ای را اجرا می کنند،کنار هم صف کشیده اند. فارغ از این موضوع که تا چه اندازه از این منو جدید راضی هستید و چه کاربرد هایی دارد،می توان ظاهر آن را کاملا اختصاصی کرد.این در حالی است که نمای کلی منو start در نسخه های پیشین انعطاف پذیری کمی داشت.حال اگر می خواهید که دستی به سر و گوش ویندوز خود بکشید و کمی آن را به اصطلاح شخصی سازی کنید،کافیست که تا آخرین قدم ما را همراهی کنید. قدم اول در قدم اول یک تم زیبا برای منو start ویندوز ۸ انتخاب کنید.برای این کار دکمه های ترکیبی پنجره و i را فشار دهید و از پایین ترین قسمت ستونی سمت راست صفحه،گزینه Change Pc Sittings را برگزینید. قدم دوم ستون سمت چپ به طور پیشفرض به طور پیشفرض روی گزینه Personalize قرار دارد.در سمت راست این قسمت می توانید تصویر Lock screen را تغییر دهید.با نگاه به بالای صفحه گزینه های Start screen و Account Picture را نیز مشاهده خواهید کرد.با انتخاب گزینه Start screen می توانید تم های متعددی را برای منو Start ویندوز ۸ انتخاب کنید. با توجه به تونع رنگ آمیزی تم ها،کاملا می توانید یک حالت متناسب با سلیقه خود را بیابید.اعمال تغییرات در این بخش نیازی به Apply ندارد و با انتخاب هر گزینه ،بلافاصله محیط ویندوز تغییر ظاهر خواهد داد. حال نوبت به آن رسیده که دستی هم به کاشی های ویندوز بکشید. 4 73 1363972051 ترفند:ویندوز 8 را زیباتر کنید با راست کلیک روی کاشی های ویندوز۸،می توانید گزینه Larger و Smaller را در پایین صفحه مشاهده کنید.کاشی ها را می توانید Drog and Ddrop کنید و هریک را در مکان مناسبی قرار دهید.دست آخر می توانید مجموعه ای از کاشی ها را با هم جا به جا کرده و در مکان مناسب تری روی منو start ویندوز ۸ قرار دهید. برای این کار،دکمه Ctrl را فشار داده و نگه دارید و با استفاده از چرخ روی موس تصویر را به عثب بکشید.حال نمایی کلی و کوچکتر از صفحه start نمایش داده می شود.در این حالت قادر خواهید بود دسته های بزرگتر از کاشی ها را به صورت یک جا جا به جا نمایید.

رازهای سری اول

پیش‌نمایش پشتیبان فایل‌ها فایل‌های Backup یا پشتیبان برخی فایل‌ها که توسط قابلیت File History فراهم شده است، به صورت تصاویر کوچک نمایش داده می‌شود. کافی است آیکن آن‌ها را انتخاب نمایید تا محتویات آن‌ها قابل مشاهده شود.